Dirty Chain tepelklemmen met ketting

 19,99

Zoek je eenvoudige tepelklemmen met een ketting ertussen voor je BDSM play, ga dan voor deze van Dirty Chain.

  • Klanten beoordelen ons met een 10
  • Gratis verzending vanaf €75,00
  • 100% discretie geboden
  • Voor 20:00 besteld = morgen in huis
  • Geen webshopnaam op je bankafschrift

Deze Dirty Chain Tepelklemmen zijn gemaakt voor tepels die vragen om meer! Sier en prikkel je tepels met deze prachtige klemmen, bestaande uit twee op spanning verstelbare tepelklemmen en verbonden met een nikkelvrije, 33cm-lange ketting. Met een gewicht van slechts 31,2 gram, zijn ze perfect voor tepelstimulatie – al kunnen ze ook in andere gevoelige delen worden gebruikt! Voel hoe de spanning op je tepels toeneemt, terwijl het koude metaal van de ketting je lichaam prikkelt… Are you ready?

Zo gebruik je de Dirty Chain tepelklemmen

Voordat je de tepelklemmen met ketting gaat gebruiken, zorg je dat je tepels hard zijn. Als ze hard zijn, plaats je de bekjes van de klemmen zo dicht mogelijk tegen de borst aan. Op die manier heeft de tepelklem een goede grip en kun je waarschijnlijk ook nog bij de top van de tepel! Met de schroefjes kun je de spanning verstellen. Let op: draag deze tepelklemmen niet langer dan 20 minuten, aangezien een tepelklem de bloedtoevoer afknelt. Als je er klaar voor bent, haal je de tepelklemmen er weer af – het meest pijnlijke, maar misschien ook wel lekkerste, moment! Tip: lik of kus de tepels zachtjes na het verwijderen van de tepelklemmen, dan wordt het gevoel van pijn enigszins verminderd. 

Veelgestelde vragen over het gebruik van deze Dirty Chain tepelklemmen met ketting

Is dit product geschikt voor beginners?

Natuurlijk. Tepelklemmen worden niet alleen in hardcore BDSM gebruikt. Ook als je niks (of weinig) hebt met BDSM, kun je veel plezier hebben met tepelklemmen. We hebben allemaal onze eigen voorkeuren in de slaapkamer. Maar als jij het lekker vindt als je tepels wat extra aandacht krijgen, en je geniet ervan als er soms stevig in je tepels wordt geknepen als je opgewonden bent… dan zijn deze Dirty Chain Tepelklemmen misschien wel perfect voor jou om eens te spelen met dominantie en onderdanigheid! 

Zijn de Dirty Chain tepelklemmen met ketting alleen geschikt voor vrouwen?

Nee hoor! Iedereen met tepels kan tepelklemmen gebruiken. Het maakt niks uit of je man of vrouw bent. Mannentepels zijn over het algemeen wel wat minder gevoelig en ook iets kleiner. Vaak geven mannen hierom de voorkeur aan wat stevigere klemmen. De Dirty Chain Tepelklemmen hebben brede, gecoate bekjes, waardoor ze doorgaans goed op hun plek worden gehouden – ook bij wat kleinere tepels. Maar mocht je een wat robuuster model tepelklemmen zoeken, kijk dan hier naar ons gehele assortiment tepelklemmen