✓ voor 20:00 besteld = morgen in huis
✓ Gratis verzending vanaf €75
✓ 100% discretie geboden

Retourneren bij Erosense

Retourneren bij de webshop van Erosense: alle voorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De dag van ontvangst geldt hierbij als dag 1. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt na het retourneren van Erosense het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij nemen enkel producten retour aan die nog in nieuwstaat zijn en waarvan de verpakking ook nog intact is. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij het product niet retour nemen. Daarnaast zijn er producten die niet retour kunnen in verband met hygiene als de zegel is gebroken. Dit geldt voor:

 • Sex speeltjes
 • Condooms en andere verzorgingsproducten
 • Strings
 • Catsuits
 • Kousen & panty’s
 • Mysteryboxen

Wanneer uw product geretourneerd kan worden, draait u enkel voor de verzendkosten van retourneren op, Erosense draait op voor de overige kosten. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@erosense.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. die snel kunnen bederven of verouderen;

f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

g. voor losse kranten en tijdschriften;

h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

 1. De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
 2. Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.
 3. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 2 maanden na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.
 4. De garantietermijn van de ondernemer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. De ondernemer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.
 5. De garantie geldt niet indien:
 • de consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
 • de geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn;
 • de ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.

 Identiteit ondernemer

Erosense.nl
Handelsnaam Erosense.nl
Industrieweg 9, 2254AE Voorschoten Nederland
info@erosense.nl
BTW: NL004278009B08

Afhalen bij afhaalpunt

Pakket afhalen wanneer jij wilt

Snelle levering

Voor 20:00 besteld = morgen in huis

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf 75,-

100% discretie geboden

Anoniem Betalen & Verzending