Wheel of pleasure – pinwheel voor BDSM – Ouch!

 27,95

De Wheel of Pleasure is een pinwheel voor BDSM van het merk Ouch! Lees hier hoe je hem kunt gebruiken!

  • Klanten beoordelen ons met een 10
  • Gratis verzending vanaf €75,00
  • 100% discretie geboden
  • Voor 20:00 besteld = morgen in huis
  • Geen webshopnaam op je bankafschrift

Dit BDSM pinwheel van Ouch!, Wheel of Pleasure geheten, is een krachtig hulpmiddel voor het ontdekken en verkennen van nieuwe seksuele sensaties. Een klein stukje geschiedenis en cultuur: het eeuwenoude gebruik van een pinwheel vindt vermoedelijk zijn oorsprong in India. Gebruik het om plezier en verbinding in je seksleven te brengen middels zelfontdekking. Waar liggen jouw grenzen? Wat zijn jouw échte erogene zones?

Deze pinwheel is geschikt voor zowel beginners in BDSM als gevorderden. Houd je van softe prikkels, zet dan weinig kracht. Zo kun je de ander sensaties geven die het meest in de buurt komen van tintelingen, kriebelen of kietelen. Maar het is natuurlijk ook een tool die bedoeld is voor het ruige werk. Zoek je pijngrenzen dus vooral lekker op, als je daarvan houdt!

Zo gebruik je deze pinwheel tijdens BDSM

Allereerst: aangezien het een scherp object is waarmee je contact maakt met de huid, dien je ervoor te zorgen dat je het pinwheel schoonmaakt voor of na gebruik. Zeker wanneer je het gebruikt op meer dan één persoon! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een van onze toy cleaners om zeker te weten dat je pleasure wheel vrij is van bacteriën en andere ongewenste zaken.

Verder staat het je vrij om deze BDSM toy te gebruiken zoals jij fijn vindt! Onderzoek welk deel van het lichaam je favoriete plekje is om het wiel te gebruiken. Varieer met snelheid en mate van druk.

Je kunt hem ook heel goed gebruiken in combinatie met een blinddoek. Zo kun je je volledig focussen op de sensaties die het pinwheel geeft!

Zorg te allen tijde voor consent en blijf goed communiceren met je bedpartner tijdens, voor en na het gebruik van het Wheel of Pleasure. Je wilt zeker weten dat de ander ervan geniet – het moet geen totale lijdensweg worden natuurlijk. Speek bijvoorbeeld een safe word af waarbij jullie stoppen. Bespreek vervolgens hoe het wiel zo te gebruiken, dat het voor iedereen leuk blijft.