Zwart faux leren SM paddle – SLUT

 14,95

Deze SM paddle van kunstleer laat een sexy souvenir achter op de huid, als je hard genoeg spankt tenminste ?

  • Klanten beoordelen ons met een 10
  • Gratis verzending vanaf €75,00
  • 100% discretie geboden
  • Voor 20:00 besteld = morgen in huis
  • Geen webshopnaam op je bankafschrift

Laat een tijdelijk onuitwisbare indruk achter met deze faux leren paddle met ‘slut’ erop. In spiegelbeeld zodat degene die je ermee spankt een prachtige stempel zal krijgen. Als je maar hard genoeg slaat…

Deze ‘slut’ paddle is gemaakt van stevig en flexibel imitatieleer. Perfect voor spanking dus. Leren en nep-leren paddles zoals deze zijn steeds populairder geworden in de BDSM-gemeenschap. Of je nu een beginner bent of een meer ervaren gebruiker, je zult merken dat een paddle een geweldige aanvulling op je repertoire kan zijn.

Wat is een paddle?

Een SM paddle is familie van de zweepjes. Het is een plat, langwerpig stuk leer of kunststof, meestal met een handvat aan één kant. Het kan worden gebruikt voor een allerlei sensaties binnen je SM-spel. Van een zachte mep tot een scherpe klap; wat jullie willen! De ervaren sensaties hangen af van hoe hard en waar de paddle wordt gebruikt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een SM paddle?

Een van de voordelen van een paddle is dat deze minder snel blauwe plekken of andere ernstige of zichtbare schade veroorzaakt dan andere soorten paddles. Dit maakt het een geweldige optie voor degenen die nieuw zijn in BDSM en op zoek zijn naar sensatie spel zonder de dingen te ver te nemen. Leren paddels zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden met toycleaner. Deze paddle heeft nog als extra voordelen dat hij van kwalitatief kunstleer is gemaakt, én je het woord ‘slut’ als indruk kunt achterlaten…

Zorg voor vertrouwen en consent in jouw SM-spel

Bij het gebruik van een paddle is het belangrijk om je bewust te zijn van de sensaties die jij en je partner(s) ervaren. Communicatie is essentieel, en het is belangrijk om te controleren of je partner zich op diens gemak voelt en geniet van de ervaring.

(Kunst)leren paddels zoals deze ‘slut’-uitvoering kunnen een geweldige manier zijn om sensatiespel te verkennen en variatie toe te voegen aan je BDSM-repertoire. Met het juiste onderzoek en communicatie, kun je een leren paddle vinden die het perfecte niveau van sensatie voor beide partners zal bieden.