✓ voor 20:00 besteld = morgen in huis
✓ Gratis verzending vanaf €75
✓ 100% discretie geboden

De absurde geschiedenis van de vibrator

De vibrator is een geweldig speeltje met een vrij absurde geschiedenis… Wist je dat deze toy oorspronkelijk is uitgevonden om vrouwen te genezen van hun zogenaamde hysterie? Dit was in de negentiende eeuw een (volgens mannelijke artsen bestaande) medische aandoening; een diagnose die vrouwen met eigenlijk gewone emoties of symptomen zomaar konden krijgen. De oplossing en genezing zou liggen in stimulatie down there, tot een orgasme werd bereikt. En dat ging natuurlijk extra makkelijk met een vibrator. Ene Joseph Granville was de gelukkige die het patent claimde op de vibrator, 150 jaar geleden. Dankzij zijn trilknots konden hysterische vrouwen sneller klaarkomen en dus sneller genezen worden van hun vervelende kwalen.

Gelukkig bestaat deze absurde aandoening officieel niet meer. Maar vibratortherapie in kuuroorden en dergelijke heeft wel een tijdje bestaan en werd zelfs aardig populair. Op een gegeven moment vond de vibrator haar weg naar de huishoudens van (vooral) vrouwen. Waarschijnlijk was het grootste deel daarvan niet bepaald hysterisch te noemen, maar werden ze wel beduidend gelukkig van deze ‘behandeling’. Natuurlijk werden vibrators ook gebruikt als massage tool – ongetwijfeld als bezoekers de gebruikers ervan ernaar vroegen.

Na het afschaffen van de hysteriediagnose gebruiken we vibrators vooral omdat we geil zijn of geil(er) willen worden. De eerste generaties vibrators voor daadwerkelijk seksueel genot waren vrijwel allemaal hetzelfde: simpele staven die trilden. De enige mogelijke variatie die je tegenkwam, bestond uit de luxe van verschillende vibratiestanden. Of je kon kiezen tussen een harde staaf en een flexibelere toy. Maar dat was het ook wel. Tegenwoordig is er voor elk lichaam en elke situatie wel een perfect matchende trillende toy te vinden. 

Vibrators anno nu

Vibrators heb je tegenwoordig in ontzettend veel uitvoeringen. En het goede nieuws is dat deze branche zich blijft doorontwikkelen. Zo raak je werkelijk nooit uitgespeeld. Koop bij ons rechttoe-rechtaan vibrators of speciale uitvoeringen. We hebben vibrators voor inwendig gebruik (vagina, anus; wat jij maar lekker vindt), massager-vibrators en zelfs dubbele vibrators die the best of both worlds bieden. Ook wie houdt van electro sex is bij Erosense aan het goede adres: bij ons koop je in de electro play wereld zeer gewilde Nalone Electro Wand die jou letterlijk een shocking goed orgasme kan bezorgen. 

Een greep uit ons verdere zinnenprikkelende aanbod: 

  • Dubbele vibrators voor duo play of veelzijdig solospel
  • Bullet vibrators zijn ideaal voor op reis, naar feestjes of om gewoon altijd op zak te hebben. 
  • Heb je een clitoris? Doe die dan een plezier (understatement!) met de enige echte Satisfyer vibrator die werkt op luchtdruk. We verkopen ze van de nieuwste generaties, waaronder de geweldige Satisfyer Pro met app in zwart en prachtig lila. 
  • Onze seksmachines kun je eveneens uitrusten met vibrators – maar een lekkere dildo kan ook.
Afhalen bij afhaalpunt

Pakket afhalen wanneer jij wilt

Snelle levering

Voor 20:00 besteld = morgen in huis

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf 75,-

100% discretie geboden

Anoniem Betalen & Verzending