SOA-test thuis – Chlamydia & Gonorroe – anaal

 59,95

Thuis anoniem een test doen op de SOA’s chlamydia en gonorroe na anaal plezier? Bestel hier onze testkit!

 • Klanten beoordelen ons met een 10
 • Gratis verzending vanaf €75,00
 • 100% discretie geboden
 • Voor 20:00 besteld = morgen in huis
 • Geen webshopnaam op je bankafschrift

SOA thuis-test nodig voor chlamydia en gonorroe nadat je hier misschien aan blootgesteld bent via anaal plezier? Oke, als je op deze pagina kijkt heb je waarschijnlijk anale seks gehad en maak je je misschien zorgen over of je een SOA hebt. Goed dat je deze pagina bezoekt! We leggen je hier stap voor stap uit wat onze anale SOA test is, waarom je je zou moeten laten testen en hoe dit werkt. 

Waarom (thuis) testen op chlamydia en gonorroe na anaal plezier?

Anale seks wordt vaak als een taboe-onderwerp beschouwd, maar het is belangrijk om een anale SOA test te doen als je vermoedt iets te hebben opgelopen. Er zijn namelijk verschillende SOA’s die via anale seks kunnen worden overgedragen. Denk hierbij aan chlamydia, gonorroe, syfilis en hiv. Veel analea SOA’s vertonen geen symptomen, wat het moeilijk maakt te weten of je geïnfecteerd bent of niet. Als je onveilige anale seks hebt gehad is het dus belangrijk om te testen. Zelfs als je geen symptomen hebt. Want als je een SOA hebt opgelopen en die niet behandelt, kan dat ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. 

Thuis testen op chlamydia en gonorroe

Een thuis test voor chlamydia en gonorroe is overigens net zo veilig en betrouwbaar als eentje bij een arts. Het grote voordeel is dat onze test volledig anoniem is! Bovendien kunnen wij (ook anoniem) je sekspartners inlichten over een mogelijk risico dat ze hebben gelopen. 

Thuis SOA-test anaal voor gonorroe en chlamydia: sSimpel en anoniem!

De testen die wij leveren zijn anoniem. Dit betekent dat je een testkit thuis gestuurd krijgt, met hierin een buisje met een code en een codekaart. Deze kaart is gelinkt aan de code op het buisje. Wij of het lab registreren geen persoonsgegevens. De code is dus niet gekoppeld aan persoonsgegevens! Het is een kwestie van test doen, opsturen en wachten op de uitslag en eventueel behandeling. 

Wat is een anale SOA test en hoe werkt het?

Anale SOA-tests zijn vergelijkbaar met andere SOA-tests. De test die wij aanbieden is een PCR-test. Je test dus op de locatie waar je onveilig contact hebt gehad. Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe het in zijn werk gaat.

 1. Afname

Een anale SOA-test voor anaal vereist een monster van het lichaamsmateriaal dat betrokken is bij deanale seks die je hebt gehad, waarbij je misschien chlamydia of gonorroe hebt opgelopen. In dit geval betekent dat een uitstrijkje van het rectum. Zo doe je dit:

 • Zorg ervoor dat je in een comfortabele positie ligt met je knieën opgetrokken en uit elkaar. 
 • Breng vervolgens voorzichtig het wattenstaafje in het rectum en draai het wat rond. Het kan een beetje ongemakkelijk voelen, maar pijn doet het niet. 
 • BELANGRIJK: de zogenaamde incubatietijd is belangrijk: de tijd dat het duurt voordat je na een besmetting kunt zien of je iets hebt opgelopen. Dit duurt even namelijk! dient in acht genomen te worden. Je kunt pas testen op chlamydia en gonorroe minimaal 14 dagen na het laatste onveilige contact.
 1. Retour

Als je je sample hebt afgenomen, verstuur je de retourbox met jouw lichaamsmateriaal gratis via de PostNL brievenbus. Vaak is die de volgende dag al binnen in het laboratorium. Binnen 48 uur na ontvangst staat je uitslag al online! Indien je vanuit Belgie verstuurt, lees dan hier hoe dat gaat. 

 1. Uitslag

Met de code op jouw codekaart kun je de uitslag zelf opvragen. Jij bent de enige die deze unieke code heeft. Bewaar deze daarom goed – want zonder code, geen uitslag! In het geval dat je positief test op chlamydia, kun je met dezelfde code je behandeling opvragen. Ook kun je anoniem partners waarschuwen. Als blijkt dat je gonorroe hebt, dien je behandeling te regelen via een arts. Hier is namelijk een injectie voor nodig.

Vragen over de SOA-test voor chlamydia en gonoroe anaal?

Heb je vragen over dit product? Stel ze gerust! We helpen je graag.

Voor meer informatie over onze SOA-tests, kijk hier: SOA-testen voor thuis. Daar vind je bijvoorbeeld ook onze kits voor oraal, man en vrouw waarmee je thuis zelf een SOA-test kunt doen voor gonorroe en chlamydia.