SOA-test voor thuis – Chlamydia & Gonorroe – man

 59,95

  • Klanten beoordelen ons met een 10
  • Gratis verzending vanaf €75,00
  • 100% discretie geboden
  • Voor 20:00 besteld = morgen in huis
  • Geen webshopnaam op je bankafschrift

Met onze SOA-test voor de man kan je eenvoudig en pijnloos thuis testen of je Chlamydia en/of Gonorroe in je lichaam hebt. En het beste van alles? Je hoeft er niet eens de deur voor uit! Een SOA-test doen is nooit het leukste klusje op je to-do lijstje, maar gelukkig hoeft het niet pijnlijk of ingewikkeld te zijn. En met onze thuistest voor chlamydia en gonorroe 

Waarom als man thuis testen op gonorroe en chlamydia?

Het testen op SOA’s is voor sommigen helaas nog steeds taboe. Toch is het echt belangrijk om te testen als je vermoedt iets te hebben opgelopen. Wat tricky is aan SOA’s is namelijk dat je soms geen symptomen vertoont. Dan is het lastig om te weten of je geïnfecteerd bent of niet. Daarom is het verstandig om te testen – zelfs als je denkt dat er niks aan de hand is. Want als je een SOA hebt opgelopen en die niet behandelt, kan dat ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Dus zorg goed voor jezelf en test jezelf!

Afname: makkelijk en pijnloos

Voor deze SOA-test wordt er in ons lab gekeken of er Chlamydia en/of Gonorroe in jouw lichaamsmateriaal aanwezig is. Mannen kunnen deze test eenvoudig thuis uitvoeren door een buisje urine op te sturen. De instructies in de testkit spreken voor zich! Afname is simpel en pijnloos. Een ding: vanwege de incubatietijd kun je jezelf pas 14 dagen na het laatste onveilige contact testen. Hou hier dus rekening mee!

Retourneren: eenvoudig en gratis

Dus, je hebt jezelf getest, wat nu? Je kunt de retourbox met jouw lichaamsmateriaal gratis via de PostNL brievenbus versturen. De retourbox is vaak de volgende werkdag al binnen in ons laboratorium. Hier wordt jouw thuis afgenomen materiaal zorgvuldig getest op SOA’s zoals Chlamydia en Gonorroe.

Uitslag: snel en discreet

Na ontvangst van jouw lichaamsmateriaal staat de uitslag binnen 48 uur online. Je kunt de uitslag opvragen met behulp van de code op jouw codekaart. Bewaar deze code dus goed, want zonder code kun je geen uitslag opvragen. Als je positief test op Chlamydia, kun je met dezelfde code ook direct een behandeling aanvragen. Voor gonorroe is behandeling via de huisarts nodig. Je kunt via ons, als je positief test, ook anoniem partners waarschuwen. Zo kan je snel en gemakkelijk je SOA behandelen en verdere verspreiding voorkomen. Zo, dat is weer een zorg minder!

Vragen over de thuis test voor chlamydia & gonnoroe (man)?

Heb je vragen over onze SOA-test voor mannen? Wij staan altijd klaar om je te helpen!

Behalve deze test voor thuis voor de man die checkt of je gonorroe of chlamydia hebt, hebben we ook kits voor de vrouw, anaal en oraal. Bekijk hier al onze SOA-testen voor thuis.