SOA-test voor thuis – Oraal – Chlamydia en Gonorroe

 59,95

  • Klanten beoordelen ons met een 10
  • Gratis verzending vanaf €75,00
  • 100% discretie geboden
  • Voor 20:00 besteld = morgen in huis
  • Geen webshopnaam op je bankafschrift

Zoek je een thuis test voor de SOA’s gonorroe en chlamydia na oraal plezier met helaas een mogelijk risico? Als je hier bent, heb je waarschijnlijk onveilige orale seks gehad en maak je je mogelijk zorgen over een opgelopen SOA. We begrijpen dat dit geen gemakkelijk onderwerp is, en dat je liever anoniem thuis test dan bij de dokter. Goed dat je hier toch bent, want wij kunnen je helpen. 

Er zijn verschillende SOA’s die via orale seks kunnen worden overgedragen, zoals chlamydia en gonorroe. Thuis hierop testen is net zo veilig als bij de dokter, maar wél volledig anoniem. Bovendien kunnen wij je sekspartner inlichten wanneer jij positief test op chlamydia of gonorroe – ook zonder jouw naam te noemen natuurlijk!

Waarom (thuis) testen op gonorroe en chlamydia na oraal plezier?

Veel SOA’s vertonen geen symptomen, dus het is van groot belang om te testen, zelfs als je geen klachten hebt. Een onbehandelde SOA kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.

Afname

De test die wij aanbieden is een PCR-test, waarbij we het monster van de slijmvliezen in je mond testen op de SOA’s die je mogelijk hebt opgelopen. Hoe je dit monster afneemt, lees je in de bijsluiter van de SOA-test. Belangrijk! Houd er rekening mee dat je pas minimaal 14 dagen na het laatste onveilige contact kunt testen vanwege de incubatietijd. 

Opsturen en uitslag: simpel en anoniem

Onze orale SOA-test is eenvoudig en anoniem. We sturen je een testkit thuis met een buisje met een unieke code en een codekaart. De code is niet gekoppeld aan persoonsgegevens. Je doet de test, stuurt het monster gratis terug via de PostNL brievenbus, en binnen 48 uur na ontvangst van het monster in het lab, staat de uitslag al online.

Ik heb de uitslag. En nu?

Met de unieke code op je codekaart kun je de uitslag van de test zelf opvragen en, als je positief test op chlamydia, kun je met dezelfde code een behandeling aanvragen. Als je positief test op gonorroe, moet je de behandeling regelen via een arts, omdat hiervoor een injectie nodig is. Je kunt ook anoniem partners waarschuwen als je positief test. Meer informatie hierover vind je hier.

Vragen over de thuis test voor chlamydia en gonorroe oraal?

Heb je vragen over onze orale test voor chlamydia en gonorroe of wil je meer informatie over onze andere SOA-tests, kijk dan op […]. Wij staan altijd klaar om je te helpen!