SOA-test voor thuis – Chlamydia & Gonorroe – vrouw

 59,95

  • Klanten beoordelen ons met een 10
  • Gratis verzending vanaf €75,00
  • 100% discretie geboden
  • Voor 20:00 besteld = morgen in huis
  • Geen webshopnaam op je bankafschrift

Op zoek naar een SOA-test voor thuis om als vrouw te checken of je chlamydia of gonorroe hebt? We weten allemaal dat een SOA-test niet bepaald op je bucketlist staat, maar gelukkig hoeft het geen pijnlijke of ingewikkelde ervaring te zijn. Onze SOA-test voor vrouwen is namelijk eenvoudig en pijnloos, en je kunt het gewoon vanuit huis doen! Met deze test kun je snel en gemakkelijk ontdekken of je Chlamydia en/of Gonorroe hebt, zonder dat je de deur uit hoeft.

Waarom thuis testen op chlamydia of gonoroe als vrouw?

Ja, waarom zou je eigenlijk testen op SOA’s? Hoewel sommigen het nog steeds als taboe beschouwen, is het belangrijk om te testen als je vermoedt dat je iets hebt opgelopen. SOA’s kunnen namelijk soms geen symptomen vertonen, waardoor het lastig kan zijn om te weten of je geïnfecteerd bent of niet. Maar als je een SOA hebt opgelopen en deze niet behandelt, kan dit ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Dus zorg goed voor jezelf en test jezelf regelmatig, zelfs als je denkt dat er niets aan de hand is. Als vrouw kun je veel last hebben van chlamydia en ook gonorroe wil je niet oplopen – een thuis test vertelt je snel en anoniem of je geïnfecteerd bent of niet. 

Stap 1: afname

De afname van onze SOA-test is gemakkelijk en pijnloos. Je kunt de test gewoon thuis doen door een vaginaal uitstrijkje te maken en deze op te sturen naar ons lab. De precieze instructies staan in de gebruiksaanwijzing van de testkit. Het enige waar je op moet letten, is dat je jezelf pas 14 dagen na het laatste onveilige contact kunt testen. Dit is vanwege de incubatietijd. 

Stap 2: retourneren

Als je jezelf hebt getest, hoef je je geen zorgen te maken over het retourneren van jouw lichaamsmateriaal. De retourbox is namelijk gratis en kan gemakkelijk via de PostNL brievenbus worden verstuurd. 

Stap 3: de uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van jouw materiaal staat de uitslag al online. Deze kun je opvragen met behulp van de code op jouw codekaart. Als je positief test op Chlamydia, kun je met dezelfde code ook direct een behandeling aanvragen. Voor Gonorroe is een injectie van de huisarts nodig. Oh ja, stel je test positief: je kunt via ons ook anoniem partners waarschuwen om verdere verspreiding te voorkomen.

Vragen over de thuis test op gonorroe en chlamydia voor de vrouw?

NogEn als je nog vragen hebt over onze SOA-thuistest voor chlamydia en gonorroe voor vrouwen? Of wil je, of als je meer informatie wilt over onze andere SOA-tests?, Kkijk dan gerust even hier: onze SOA-test kits voor thuis. We staan altijd klaar om je te helpen!